Marc’s kookmaatjes avonturen Airfryer recepten

Hier vindt je de Airfryer recepten uit Marc’s kookmaatjes avonturen

marcs

Ik ben Marc Jacobs, misschien kennen jullie mij wel als oprichter van de Philips Airfryer bak avonturen facebook groep.
Na een drukke werkdag en veel interesses is uitgebreid en lekker vers koken, soms net iets teveel. Maar afhaalmaaltijden zijn niet zo gezond en je lijn is al snel een kromme. Ik ontdekte de Airfryer als gezond alternatief voor de vetpot, waar je trouwens meer in kan dan frietjes bakken. Ook de soupmaker is een super kookmaatje dat je de heerlijkste dagelijks superverse soepjes maakt in 23′. Ik heb intussen ook een pastamaker, slowcooker en multicooker.
Op mijn blog wil ik jullie laten kennismaken met al mijn kookmaatjes die elke dag opnieuw weer de heerlijkste superverse maaltijden zonder veel moeite en grote afwas nadien op tafel toveren.
Mijn kookmaatjes zijn stuk voor stuk toverpotten !