Airfryer recepten uit LucianasKitchen

Hier vindt je de Airfryer recepten uit LucianasKitchen

lucianaskitchen

Welkom bij Lucianas Kitchen! In de facebookgroep Philips Airfryer bakavonturen kennen jullie mij als medebeheerster van deze groep onder de naam Maruska Barendse. In september 2015 ben ik onder de naam LucianasKitchen een foodblog begonnen, omdat koken één van mijn passies is. Ik vind het lastig om steeds maar weer recepten te moeten opschrijven, of op te slaan. Wat ik merk is dat mijn recepten gaan zweven. Vandaar dat het bijhouden van een foodblog mij wel een goede manier leek om zowel mijn recepten te ordenen, als mijn recepten met anderen te delen.

Omdat ik een drukke baan heb en ontzettend veel van koken hou ben ik altijd zoekende naar een manier om zowel gezond, als snel te koken. Ik heb dan ook een behoorlijke collectie van keukenhulpjes en keukenapparatuur in mijn keuken opgebouwd. Zoekende naar goed keukenapparatuur die aan mijn eisen voldoe ben ik zo bij het merk Philips uitgekomen. Philips is in mijn ogen in staat gebleken  om zowel innovatief, ondersteunend, tijdsbesparend als het aspect gezond met elkaar te verbinden. Van de apparaten die ik heb weet ik inmiddels best veel dus jullie kunnen mij ook altijd benaderen met vragen daarover. Inmiddels heb ik ook een aantal reviews geschreven, zoals over de soupmaker en de pastamaker,  die zijn op mijn blog na te lezen.

Een apparaat wat bijna dagelijks bij elke hoofdmaaltijd in mijn keuken betrokken is, is de Philips Airfryer Avance XL. Ik ben daar zo van gecharmeerd dat ik niet één, maar zelfs twee van deze apparaten in mijn bezit heb. Dagelijks koken op het gasfornuis behoort daardoor bij mij tot het verleden tijd.

Op LucianasKitchen kun je veel inspiratie opdoen mbt recepten die zijn bereid in de airfryer, soupmaker, pastamaker, muilticooker avance, Philips Homecooker, onionchef, micro slowjuicer, slowcooker, Daarbij speelt zowel de Indische als de Braziliaanse keuken een hoofdrol omdat dat de keukens zijn waarmee ik ben opgegroeid.